By februari 14, 2013 6:15 am Lees verder →

Superman was toch niet zo super, vond ook de politie….

Budel – In de tuin van een woning aan de Willem de Zwijgerstraat heeft de politie rond 2.00 uur gisternacht een 22-jarige man uit Budel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in dronken toestand met zijn auto een tuin te hebben vernield en er daarna vandoor te zijn gegaan.

Surveillerende agenten zagen kort daarvoor op de Burgemeester van Houtstraat een auto met hoge snelheid passeren. Enkele ogenblikken later zagen zij het voertuig op de Willem de Zwijgerstraat in de vernielde tuin van een woning staan. De auto was leeg, maar de verlichting en de radio stonden nog aan.

Omwonenden
Bij een zoektocht die volgde kreeg de politie hulp van omwonenden. Al gauw werd waargenomen dat iemand over de schutting van een tuin was geklommen en vervolgens in een vijver was beland. Op de schutting van een tuin werd een man aangetroffen die verkleed was als Superman. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau blies de man een alcoholpromillage van ruim 2. Zijn rijbewijs is ingenomen en er is proces-verbaal opgemaakPosted in: politie