pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 26, 2016 6:01 pm Lees verder →

Syriër in Duitsland heeft 4 vrouwen en 23 kinderen

Roerdalen – De Belgische pers en met name de krant Het Laatste Nieuws bericht vandaag op haar site over een bijzondere financiële ondersteuning van de Duitse overheid :
In Duitsland is beroering ontstaan nadat bekend wdddat een Syrische vluchteling met zijn 4 vrouwen en 23 kinderen volgens een financieel expert jaarlijks recht zou hebben op 360.000 euro aan steun. Aldus de krant Nochtans erkent Duitsland polygamie officeel niet.

Ghazia A. ontvluchtte zijn land in 2015 en trok naar Duitsland via Turkije met zijn gezin, “bestaande uit 4 vrouwen en 23 kinderen. Een dochter is onlangs getrouwd en leeft nu met haar man in Saoedi-Arabië.

De man moest van de Duitse autoriteiten kiezen met welke echtgenote hij zou samenleven om recht te kunnen hebben op steun. Hij koos voor echtgenote Twasif. Met haar en vijf van zijn kinderen woont hij in een huis in de stad Montabaur. Zijn andere drie echtgenotes moesten de andere kinderen onder elkaar verdelen en leven nu in verschillende gemeenten in een omtrek van 50 km. Zij worden door de overheid als zijn ‘vriendinnen’ beschouwd maar daar zijn ze zelf volgens de Duitse krant Bild niet mee eens.

In Winningen woont vrouw nummer 2 met vijf kinderen. Vrouw nummer 3 is met vier kinderen ondergebracht in Ruppach, terwijl de vierde vrouw met drie kinderen in Mayen woont.

Een buurman van Ghazia vertelde aan Bild dat de vluchteling weinig thuis is omdat hij zijn andere vrouwen moet bezoeken. Hij blijft telkens twee tot drie dagen bij een vrouw en trekt dan verder. “Volgens ons geloof moet ik aan elke vrouw (familie) evenveel tijd besteden”, verklaarde de Syriër. Toch zou hij een baan willen hebben. In Syrië hield hij zich bezig met autohandel en met de opbrengst daarvan kon hij naar eigen zeggen zijn familie onderhouden.
Een financieel expert berekende op de website van de Duitse Werkgeversorganisatie dat de hele familie ruwweg zo’n 360.000 euro jaarlijks aan de Duitse staat kost. Die som is vooralsnog niet bevestigd door een Duitse overheidsinstantie. De burgemeester van Montabaur zei wel dat het niet eenvoudig is om die uitgaven voor het uitgebreide gezin te dragen. Maar dit geval is volgens hem een uitzondering.

In het begin verliep de integratie van de familie niet vlot omdat volgens de lokale krant Rhein-Zeitung enkele zonen wilden verhinderen dat de meisjes naar school gingen. Volgens de autoriteiten zijn er sindsdien wel vorderingen gemaakt en gaan alle schoolplichtige kinderen naar de les.Posted in: algemeen, roerdalen