pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 18, 2015 8:06 am Lees verder →

Syrische fietsers zonder licht op autoweg – eerder al dode bij zelfde situatie

Venlo – In de nacht van zaterdag op zondag zijn er drie Syrische vluchtelingen de grens over gefietst via de A67 zonder verlichting. Op knooppunt Zaarderheiken werden de drie gezien door een oplettende automobilist en alarmeerde de politie dat er drie personen zonder licht op de vluchtstrook van de snelweg fietsten.

Omdat eerder die avond bij Asten op de zelfde snelweg een fietsster dood is gereden heeft de automobilist de drie aan de kant gezet en veilig in de berm de komst van de politie afgewacht. Terwijl de politie onderweg was lieten de Syriërs weten dat ze onderweg waren naar Zaltbommel en lieten de route zien van de navigatie op een van de mobieltjes. Ze wisten niet dat het verboden was om op de snelweg te fietsen, en schrokken toen ze te horen kregen dat een aantal uur eerder een fietsster dood is gereden op de zelfde weg.

Een politie patrouille kwam ter plaatse en heeft het drie-tal verder begeleidt naar de eerst volgende afrit, waar de koninklijke marechaussee gevestigd zit en werden overgedragen. Vermoedelijk worden ze vanuit daar naar Ter Apel gebracht.Posted in: politie