pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 22, 2015 6:19 pm Lees verder →

Taakstraf voor vrouw die dood van haar kind verzon

Roermond – De rechtbank in Roermond heeft een 25-jarige vrouw uit Stein veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur. Daarnaast kreeg ze een celstraf van 3 weken voorwaardelijk. De vrouw had onder valse voorwendsels geld ingezameld. Op een facebookpagina had ze geld gevraagd voor de begrafenis van haar kindje, dat gestorven zou zijn na zich in een appel verslikt te hebben.

In totaal werd er zo’n 1500 euro ingezameld. Toen de beheerster van de website achter het bedrog kwam, deden zeker vijf benadeelde mensen aangifte.Het Openbaar Ministerie sleepte de vrouw vervolgens wegens oplichting voor de rechter.

De vrouw betuigde voor de rechtbank spijt. Ze vertelde dat ze na het overlijden van haar oma depressief en in de war was, en eigenlijk iets voor op het graf van haar oma wilde kopen. dochtertje van twee jaar heeft, verder aan grote schulden te hebben.

Ter zitting werd een brief van haar huisarts voorgelezen. Die verklaarde dat de vrouw ten tijde van het verzinnen van het dode kindje onder psychiatrische en psychologische behandeling stond. Ze was toen erg in de war, aldus deze verklaring.

De vrouw moet ook allerlei voor haar gemaakte kosten terugbetalen tot een bedrag van 600 euro.Posted in: roermond