pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2013 12:05 pm Lees verder →

Talentvolle modellen gezocht tijdens Huishoudbeurs 2013 (16-23 febr)

ModelConvention zoekt talent tijdens Huishoudbeurs
12/7/2012 – Model Scouts Network houdt op zondag 24 februari haar 8e ModelConvention tijdens de laatste dag van de Huishoudbeurs. Meer dan 35 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus zijn die dag aanwezig om toekomstig modellentalent te scouten. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden kunnen vrouwelijke én mannelijke deelnemers (m/v 13-30 jaar), tijdens de Huishoudbeurs, meedoen aan een catwalkworkshop van Mariana Verkerk. De Huishoudbeurs wordt gehouden van 16 tot en met 24 februari in Amsterdam RAI.

Roerdalen/Amsterdam – Top scouts van modellenbureaus uit o.a. New York, Parijs, Londen, Milaan, België en Nederland gaan op zoek naar nieuwe gezichten. Iedere deelnemer mag zich presenteren op de catwalk en 2 foto’s van zichzelf laten zien. Als de agent geïnteresseerd is in een deelnemer krijgt hij of zij een ‘call back’. Mariana Verkerk, o.a. bekend van Holland’s Next Top Model, geeft van 16 tot en met 23 februari tijdens de Huishoudbeurs dagelijks van 12.30 tot 13.30 uur en tijdens de koopavonden gratis catwalkworkshops op Festival Fantastique, zodat kandidaten goed voorbereid het podium opgaan.

Huishoudbeurs 2013
Van 16 tot en met 24 februari 2013 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Circa 370 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van mode, verzorging en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te beleven aan entertainment op Festival Fantastique en te proeven, te passen en te proberen op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes.

Model Scouts Network
De ModelConvention is een initiatief van Mariana Verkerk, onder meer bekend van Holland’s Next Topmodel, en programmamaker Mauritz Briët. Model Scouts Network brengt potentieel modellentalent in contact met 35 (inter)nationale top scouts van modellenbureaus.Posted in: politie, roerdalen