pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 14, 2014 6:25 pm Lees verder →

Tankstation Posterholt: Man (31) uit Roermond aangehouden voor ernstige mishandeling

Posterholt – De politie heeft donderdagmiddag een 31-jarige man uit Roermond aangehouden voor een ernstige mishandeling van tankstationmedewerkster afgelopen zaterdag.

Direct na het incident bij een tankstation aan de Roermondseweg werd er door de politie een onderzoek ingesteld en een getuigenoproep gedaan richting burgers. De verdachte meldde zich donderdag zelf bij de politie, waarna hij is aangehouden voor de zware mishandeling en diefstal met geweld. Ook zijn auto is in beslaggenomen.

Incident
Een medewerkster van het tankstation zag zaterdag 8 februari rond 14.30 uur dat er een personenauto aan het tanken was. Zij vertrouwde de situatie niet omdat zij zag dat er iets niet klopte met de kentekenplaten van de betreffende auto. Daarop vroeg de vrouw de bestuurder om af te rekenen maar dit deed hij niet. In plaats van te betalen startte hij de auto en reed daarbij de vrouw aan. Zij kwam op de motorkap terecht en liet korte tijd later los, waardoor ze op de grond terechtkwam. De vrouw liep schaafwonden en een kneuzing aan haar been op.Posted in: politie, roerdalen, roermond