By maart 27, 2014 1:21 pm Lees verder →

Tattoo Expo in Maastrichts MECC met 6 uur durende tatoeagesessie

Tattoo Marilyn Monroe
Roerdalen / Maastricht – De organisatie van Tattoo Expo en het MECC verloten een unieke tatoeage van Marilyn Monroe tijdens de eerste Tattoo Expo 2014 in Maastricht. Op zaterdag 29 maart zal de beroemde tatoeëerder Tibor Vogel de tatoeage, bij voorkeur op het bovenbeen, zetten in een 6 uur durende tatoeagesessie. Geïnteresseerden kunnen zichzelf (of een ander) opgeven via de Facebookpagina van het MECC door de foto van Marilyn Monroe te liken en te delen. De winnaar mag beslissen voor wie de tatoeage bestemd is en mag zich zaterdag 29 maart om 11.00 melden in het MECC.
Tibor Vogel is een grote naam in de wereld van tatoeages. Hij is bekend door zijn grote en kunstachtige tatoeages. Tibor is geboren in het Hongaarse Csorna en woont nu in Haarlem waar hij een van de bekendste tattoo-shops van Nederland bestiert, Haarlem Ink. Dit jaar staat hij niet alleen op de Tattoo Expo in Maastricht, maar ook op de International Amsterdam Tattoo Convention.
De Tattoo Expo is op zaterdag 29 maart open van 11:00-22:00 uur en zondag 30 maart: 11:00-20:00 uur. Let op het ingaan van de zomertijd dat weekend! Meer info op http://maastricht.tattooexpo.eu/nl/2014/. Meedoen aan de verloting kan via https://www.facebook.com/meccmaastricht. Vrijdag wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.
Tijdens de Tattoo Expo in het MECC vinden veel shows plaats waaronder optredens van zanger en entertainer Ski King, Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen (winnares van de Milaan Burlesque Award 2013) en Crazy White Sean met zijn Freakshow (deze laatste is niet geschikt voor kinderen!). Ook zijn er wedstrijden en zal Ink Model Felicia Frojd met haar weelderige vormen en vele tattoos rondlopen op de conventie.

Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en er zullen verschillende foto exposities te zien zijn met aan tattoo en body art gerelateerde onderwerpen. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves.

Met uitzondering van een aantal shows is de conventie kindvriendelijk. Het MECC is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De entreeprijs bedraagt 15,00 euro p.p. (kinderen t/m 11 jaar gratis entree – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht). Weekendpas verkrijgbaar voor 25,00 euro p.p.Posted in: roerdalen