pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2017 5:34 pm Lees verder →

Tegenvaller voor het Oranje van Blind: Van Dijk langere tijd uit roulatie?

Roerdalen – Mogelijk slecht nieuws vanuit Engeland voor bondscoach Danny Blind. Verdediger Virgil van Dijk is misschien lange tijd uitgeschakeld met een blessure. De centrale verdediger liep zondag in het duel met Leicester City een enkelblessure op. Volgens de Engelse krant The Sun gaat het misschien maanden duren voor Van Dijk hersteld is.

Een hard gelag voor onze bondscoach, die in Van Dijk één zijn de belangrijke spelers van zijn selectie ziet. Hij zal de belangrijke interland in en tegen Bulgarije eind maart in het geval van deze blessure in ieder geval aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook het oefenduel met Italië zal niet aan hem besteed zijn.

De lange verdediger stond de afgelopen weken ook nog eens in de belangstelling van meerdere topclubs, maar door de blessure lijkt ook een overstap naar de absolute top (voorlopig) van de baan.De club van Van Dijk, Southapton, zegt nog niks over de blessure omdat allerlei onderzoeken nog geen uitsluitsel hebben gegevenHij si in elk geval niet van de aptij in het as duel tegen LiverpoolPosted in: algemeen, roerdalen