By maart 19, 2014 12:03 pm Lees verder →

Telegraaf: Giftige sfeer in Roermond; zet LVR zichzelf buitenspel? …

Roermond – Op de voorpagina van de Telegraaf vandaag een opvallende verwijzing naar een artikel binnenin de editie van vandaag: “giftige sfeer in Roermond”
Verhaald wordt in de krant over “wilde geruchten over gekochte volmachten”
Ondertussen gonst het -aldus de krant – van onbevestigde berichten in de bisschopsstad waarbij de LVR van Van Rey het moet ontgelden,aldus de krant. Van Rey reageert als door een wesp gestoken:”Dit zijn wilde verhalen waar ik nog nooit van heb gehoord.Hoe moet je je daar nou tegen wapenen”,zo zegt Van Rey in de krant .
Overigens heeft Roermonds burgemeester Cammaert volgens een groot artikel in Dagblad De Limburger verordonneerd dat vandaag volmachtstemmen in elk van de 38 stembureau’s in Roermond onderworpen worden aan een zeer strenge controle.Ook zal justitie daarin volgens Cammaert een extra rol spelen. Hoe en wanneer dat gebeurt wil de burgemeester niet zeggen.
Overigens heeft vorige weken een steekproef onder Roermondse kiezers uitgewezen dat volgens die peiling de LVR van Van Rey op wel 10 zetels zou kunnen rekenen. De grootste oppositiepartijen die thans de coalitie vormen zouden echter samen met de VVD wel eens de meerderheid kunnen halen waardoor Van Rey cs opnieuw in de oppositiebanken zou kunnen belanden,ondanks mogelijk grote verkiezingswinst.De grootste oppositiepartijen en ook kleinere hebben nl verklaard een samenwerking met de LVR van Van Rey uit te sluiten.Posted in: roermond