pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 15, 2015 4:58 pm Lees verder →

Televizierring-uitreiking vanavond: Streetlab verrast teleurgestelde Slagter van Heel Holland bakt…

Roerdalen – Vanavond na het Journaal is de uitzending live van de uitreiking van de Televizier-ring tijdens een Gala.

De jongens van het programma Streetlab (die genomineerd zijn tot hun eigen verrassing) hebben afgelopen weekend Omroep Max-baas Jan Slagter verrast. Slagter liet onlangs weten niet naar het Televizier-Ring Gala te gaan, omdat zijn programma Heel Holland bakt niet is genomineerd. Streetlab is wel genomineerd voor de ring en wilde Jan Slagter trakteren op een zelfgebakken taart.
Tim, Daan, Jasper en Stijn van Streetlab hadden nooit verwacht dat ze kans zouden maken op de televisieprijs en om het leed voor Slagter wat te verzachten, gingen ze dit weekend bij hem langs. Jan Slagter vond het een sportieve actie.

De jonge televisiemakers vroegen Slagter of hij op hen wilde stemmen voor de ring, maar dat gaat helaas niet. De Omroep Max-baas heeft zijn steun namelijk al beloofd aan Johnny de Mol, die is genomineerd met zijn programma SynDROOM.Dat programma gaat volgens ingewijden winnen.

Slagter gaf al eerder aan dat de stemprocedure te ingewikkeld is voor de oudere kijker en daarom zou Heel Holland bakt niet zijn genomineerd. De actie van Streetlab is maandagavond te zien in hun programma.Posted in: roerdalen