pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 13, 2014 2:41 pm Lees verder →

Wandeling en Tentoonstelling ‘Het Hart van Grind’ op de Brunssummerheide

Roerdalen – Sinds donderdag 1 mei kom je tijdens een 3,5 km lange wandeling door de bossen en over de heide van de Brunssummerheide bijzondere steenformaties tegen. Beeldend kunstenaar Adri Verhoeven realiseerde 11 stenen kunstwerken in de natuur. Startpunt van de wandeling is het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Schaapskooiweg 99 in Heerlen, daar vind je een gratis routekaart.

Adri Verhoeven laat de stenen steen blijven. In een poging iets van hun geheimzinnige beslotenheid te ontsluiten lijkt het hart van de steen te zijn blootgelegd. Hij beeldhouwt er geen mens-, dier- of abstracte figuren uit en zet ze niet op een sokkel. Hij laat zien hoe stenen zijn, zoals ze in de natuur, de steengroeve of het water worden aangetroffen.

Samen met Natuurmonumenten, de Vereniging van Geologen, de Sterrenwacht, Consortium Grensmaas, geoloog/fotograaf Dirk Wiersma en filmmaker Rob Vogelsang word je meegenomen om de diepste lagen van het steentje bloot te leggen. Omdat dit project het Limburgs landschap zichtbaar en beleefbaar maakt, ontvangt het een provinciale bijdrage van € 16.500,-. ‘Het Hart van Grind’ is tot april 2015 te zien op de Brunssummerheide.

Kijk voor meer informatie over deze fascinerende ontdekkingstocht op: http://www.hethartvangrind.nl/.Posted in: roerdalen