pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 3, 2016 3:25 pm Lees verder →

Textiel inzamelen in Roerdalen; in Posterholt door schutterij

Roerdalen – Het college van burgemeester en wethouders heeft verenigingen uit Roerdalen aangewezen voor het inzamelen van textiel. In elke kern gaat één vereniging textiel inzamelen.

De regeling geldt sinds januari 2016.

Posterholt
In Posterholt was nog tot voor kort geen vereniging die textiel wilde inzamelen. Schutterij St. Mathias&Cornelius gaat dat nu voor haar rekening nemen. Deze week worden textielcontainers geplaatst bij het schutterslokaal van de vereniging. Dat is achter het KA-Huis en de kerk, aan de Hoofdstraat in Posterholt. U kunt hier elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur uw textiel brengen.

Inzamelpunten textiel
In Herkenbosch, Melick, Vlodrop, Sint Odiliënberg en Montfort hebben de verenigingen al een inzamelpunt voor textiel ingericht. Deze inzamelpunten bestaan al jaren en veranderen met de nieuwe regeling niet. U kunt op de volgende locaties terecht:

Herkenbosch, parkeerplaats Schoolkampsweg
Melick, Dorpsstraat bij containerparkje
Vlodrop, Schaapsweg bij containerparkje
Sint Odiliënberg, Pastoor Siebenstraat
Montfort, Dijk 13
Posterholt, Hoofdstraat bij schutterslokaal
Ondernemers
Op dit moment staan nog textielcontainers bij enkele ondernemers in Roerdalen. Deze ondernemers gaan deze containers verwijderen. In de toekomst kunt u uw textiel alleen nog afgeven bij de verenigingen.Posted in: algemeen, roerdalen