pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 19, 2016 6:01 pm Lees verder →

Themabijeenkomst over bibliotheekwerk Roerdalen op 24 febr. as

Roerdalen – Op woensdag 24 februari 2016 begint om 19.30 uur in het vergadercentrum in het gemeentehuis een themabijeenkomst over het bibliotheekwerk. U kunt naar binnen via de ingang aan de achterkant van het gemeentehuis.

Veranderingen bibliotheekwerk
Tijdens de bijeenkomst zijn er presentaties over belangrijke veranderingen rondom het bibliotheekwerk. Veranderingen zoals de nieuwe bibliotheekwet, de landelijke digitale bibliotheek of inwoners die zelf een bibliotheekpunt opzetten. Wat we steeds meer zien is dat het bibliotheekwerk verbonden wordt met andere maatschappelijke functies. Een bibliotheek wordt dan bijvoorbeeld een ontmoetingsplek of een voorziening waar inwoners taalles krijgen. Veel is mogelijk. Denk ook aan de schoolbibliotheken in onze eigen gemeente.

Meepraten?
Nieuwe ideeën en wensen kunnen ertoe leiden dat het bibliotheekwerk op een andere manier wordt uitgevoerd. Om die reden vindt op dit moment in onze gemeente een heroriëntatie plaats. Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd op welke wijze dat gebeurt. U bent van harte welkom om hierover mee te praten. Voor meer informatie kunt u mailen naar Michel Janssen via [email protected] of telefonisch contact opnemen via het Servicepunt Roerdalen: (0475) 538 888.

Woord voeren
U hoeft zich niet aan te melden voor de themabijeenkomst. Als u wilt spreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, moet u dit vooraf doorgeven. Stuur dan uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst een e-mail naar [email protected] U kunt ook bellen met de griffie via het Servicepunt Roerdalen (0475) 538 888. De spelregels kunt u vinden op de pagina Themabijeenkomsten.Posted in: roerdalen