pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 10, 2013 9:14 am Lees verder →

Tien scholieren uit Heel bij inhuldiging koning; directeur Ron van Mierlo (ex-“Posterholt”)trots

Heel/Posterholt – Dertig kinderen mogen op 30 april bij de inhuldiging van de nieuwe koning zijn. Het gaat om leerlingen uit de hoogste klas van drie basisscholen: De Sleye uit Heel, de Lyts Luchtenveldskoalle uit Joure en de Johannes Calvijnschool uit Sliedrecht. De oud-directeur van de Posterse basisschoolDe Draaiende Wieken, die nu directeur is in Heel, is maar wat trots.
Elke school mag tien leerlingen afvaardigen naar de plechtigheid in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Dat schrijft de Eerste Kamer woensdag.

De drie scholen deden eind vorig jaar mee aan de finale van de debatwedstrijd voor de Derde Kamer. De Derde Kamer der Staten-Generaal is een initiatief van de Eerste en de Tweede Kamer. Het is een interactief lesprogramma over de Nederlandse democratie voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Het doel is hen beter bekend te maken met het functioneren van de politiek en het parlement.

Directeur Ron van Mierlo van De Sleye uit Heel is trots en was het ,,hoera, joechei’’ alom onder de leerlingen. Het enthousiasme op de school is groot, de leerlingen die meegaan zijn uitgekozen. ,,Dit is een eenmalige kans in hun leven, zoiets maken ze waarschijnlijk nooit meer mee.’’
Ron van Miero was voorheen directeur van de basisschool De Draaiende Wieken in PosteholtPosted in: roerdalen