pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2013 7:13 am Lees verder →

Toch Dagblad De Limburger, maar afgeslankt vanwege stakingsactie

Roerdalen – De abonnees van Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad krijgen dinsdag toch hun krant in de bus, zij het in sterk afgeslankte vorm. Medewerkers van de drukkerij wilden staken zodat er helemaal geen krant zou uitkomen.

Maar het nieuws rond koningin Beatrix deed de actievoerende drukkers besluiten de geplande bijlage over de koningin wel te drukken, evenals nieuws over binnen- en buitenland. De regionale en sportkaternen van de krant worden niet gedrukt.

De vakbonden wilden staken vanwege een al langer slepend conflict met eigenaar Media Groep Limburg over een sociaal plan. De directie wil 25 van de 75 banen schrappen. De vakbonden vrezen nog meer ontslagen en zelfs sluiting van de drukkerij.

De woordvoerder van FNV Kiem zei dat de drukkers de lezers tegemoet willen komen. Paulissen drukte het zo uit: ,,Het gaat om het nieuwsfeit van het jaar; dat kun je niet aan de lezers onthouden.”

De gehele krant zal wel digitaal te lezen zijn. De digitale versie is te vinden via limburger.nl/krantdigitaal.Posted in: roerdalen