pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 18, 2015 7:17 am Lees verder →

Toeristen-busongeluk Portugal : veel gewonden en waarschijnlijk 3 Nederlanders gedood

Roermond- Een drama met een toeristenbus vol Nederlanders uit alle delen van ons land in Portugal. Dat gebeurde woensdagavond en drie mensen omgekomen. Het gaat vermoedelijk om Nederlandse slachtoffers. Zeker 29 mensen van de ruim 40 inzittenden raakten gewond.
Dat zegt thans het Ministerie van Buitenlandse Zaken, en dat kan nog niets zeggen over de precieze toedracht van het ongeval. Volgens de NOS raakte de bus van de weg af en gleed over een helling naar beneden.

Het ongeluk gebeurde vlak na middernacht Nederlandse tijd. De bus was op weg van het vliegveld Faro naar de plaats Portimao in het zuiden van het land, om de reizigers naar hun hotel te brengen.

De 34 passagiers waren net geland met Arkefly vlucht OR697 op de luchthaven van Faro. Deze vlucht vertrok woensdag om 19.20 uur vanaf Schiphol en landde om 21.20 uur (Portugese tijd), aldus een verklaring van reisorganisatie TUI Nederland.

Hulpverleners

Volgens een woordvoerster van TUI zaten er 34 Nederlanders in de bus: 28 hadden geboekt bij Arke en 6 bij Holland International. TUI inventariseert thans wat de toestand van alle passagiers is.

De slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in Faro en Portimão gebracht.

Alarmcentrale SOS International en reisorganisatie TUI hebben een telefoonnummer geopend voor familieleden die informatie willen over de slachtoffers van het busongeluk in Portugal. Het telefoonnummer is 0800-0990099.Posted in: roermond