By september 8, 2011 7:00 am Lees verder →

Toeristisch Roerdalen op nieuwe site: www.ontdekroerdalen.nl

Ontdek Roerdalen in de lucht!

Roerdaen – Vanaf deze week heeft Roerdalen een nieuwe toeristische website: www.ontdekroerdalen.nl. De website biedt een overzicht van alles wat Roerdalen te bieden heeft: van heel veel natuurschoon tot kunst en cultuur, evenementen en tips voor een dagje uit. Verder is er een overzicht van alle kernen opgenomen met de plaatselijke horecagelegenheden en de verblijfsaccommodaties.

Met deze website wil de gemeente Roerdalen op de kaart zetten als aantrekkelijke toeristische trekpleister, waar het goed toeven is. Ook is de site bedoeld om u als inwoner kennis te laten maken wat er allemaal te zien en te beleven is in Roerdalen. Neem eens een kijkje op www.ontdekroerdalen.nl en laat weten wat u ervan vindt.

Wilt u zelf ook de lucht in? Stuur dan uw suggestie voor een leuk dagje Roerdalen naar [email protected] Dit kan tot 19 september 2011. Daarna trekt de wethouder twee prijswinnaars die samen met hem in een luchtballon van Leon Kurstjens uit Montfort het Roerdalense landschap van de bovenkant gaan bekijken.Posted in: roerdalen