pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2014 4:43 pm Lees verder →

Topcoureurs uit de race- en rallysport op Racing Days Maastricht komend weekeinde

Roerdalen/Maastricht – In het weekend van 1 en 2 november verandert MECC Maastricht in een racecircuit tijdens Racing Days Maastricht: hét auto- en motorsportevent van de Euregio. Racing Days is een Auto & Motorsport Show in de breedste zin van het woord: Voor liefhebbers, door liefhebbers, voor jong en oud, man en vrouw. Topcoureurs verschijnen aan de start van het indoor racespektakel voor het hele gezin. Raceliefhebbers kunnen zich een weekend lang vergapen aan alles op het gebied van auto- en motorsport. Van speedway tot endurance, van rally(cross) tot quadracing en van motoX tot dragracing.
De 10.000m2 grote Noordhal wordt tijdens het evenement ingericht als Action Arena. Hier kan het publiek met alle zintuigen ervaren wat racen inhoudt. In een spectaculair programma komen technische mogelijkheden van karts, auto’s en motoren aan bod. De coureurs presenteren de menselijke (on)mogelijkheden van deze snelle wereld.
Racers
Een aantal nationaal bekende rallycoureurs zoals, Ron Snoeck (Nederlands en Belgisch kampioen in de Superklasse 2014), Hans de Smalen (Nederlands kampioen 2014 Formulla Rallyracing Superklasse) en Willem Veltman (In het verleden Belgisch kampioen Rallycross in de super 1600) geven acte de présence. Daarnaast is ook Wim Luijbregts, de levende legende in de Rally Sport aanwezig!

Team RaceArt
Eind 2005 besloot Limburgs ondernemer Roger Grouwels om een nieuw raceteam te formeren. Het team is begonnen als Rudolph Racing, nadat in 2012 ambities zijn waargemaakt door aan het Europees kampioenschap mee te doen, zijn ze verder gegaan als Team RaceArt. Afgelopen jaar werd er een nieuw project opgestart, welke gepresenteerd werd op Racing Days 2013. Een hagelnieuwe Viper GT3-R werd aangeschaft. Dit seizoen heeft de Viper zich bewezen op de Supercar Challenge. Het is onbetwistbaar de snelste auto van het veld, en rijgt polepositions, snelste raceronde’s en winst aan elkaar. Met als resultaat: in het eerste jaar de 1e plek in dit felbevochten kampioenschap!
Racing Days 2014 vindt plaats op 1 en 2 november in MECC Maastricht.
Toegang € 13 aan de kassa en € 10,50 in de voorverkoop, kinderen 4 t/m 12 jaar € 5, kinderen tot 4 jaar gratis entree. Het event is op zaterdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.Posted in: roerdalen