pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2012 3:01 pm Lees verder →

Tour 2012: Moncoutié maakt lelijke val in afdaling en valt naast Veelers uit in vrijdag 13 juli-rit

Roerdalen – Naast Tom Veelers stapte ook David Moncoutié uit de Tour de France op vrijdag. De Fransman van Cofidis kwam in de afdaling van de Grand Cucheron lelijk ten val en kon niet meer opstappen.Tom Veelers uit Oldenzaal is uit de Tour de France. De renner uit Oldenzaal is vrijdag aan het begin van de twaalfde etappe afgestapt.
Veelers kende donderdag een zware dag en kwam net op tijd binnen tijdens de Alpenrit naar Les Sybelles.
 
“Het ging helaas weer heel snel vanaf het begin. Het herstel van Tom was niet goed genoeg”, aldus ploegleider Rudie Kemna. Tom Veelers liet zich de eerste Tourweek goed van voren zien. Door het wegvallen van kopman Marcel Kittel mocht Veelers voor zijn eigen kansen rijden. Dat resulteerde onder meer in de derde plek tijdens de vierde etappe.
 
“Ik had vannacht heel slecht geslapen”, vertelde de teleurgestelde Veelers. “Mijn lichaam was helemaal van slag. Het was al vanaf de eerste kilometer meteen koers, waarna ik op de eerste klim moest lossen. In de afdaling heb ik nog alle risico’s genomen om terug te keren maar nadat ik hoorde dat ik 3 kilometer achter de groep fietste, heb ik besloten de strijd te staken.”
    
Veelers kwam aanvankelijk naar de Tour als knecht van sprinter Marcel Kittel. De Duitser werd echter rap ziek, waarna de Tukker voor zijn eigen kans mocht gaan. Hij deed in de eerste week enkele keren goed mee in een massaspurt. In de vierde rit naar Rouen eindigde hij zelfs als derde. “Ik heb de bevestiging gekregen waarin ik goed ben: spurten en de sprint aantrekken”, zei Veelers.Posted in: roerdalen