porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 22, 2016 10:48 am Lees verder →

Tour 2016: Dumoulin: Respect voor winnaar Froome

Roerdalen – Tom Dumoulin leek donderdag op weg naar zijn derde etappezege in de Tour de France, maar er bleek in de klimtijdrit toch iemand sneller: geletruidrager Chris Froome. De Brit was onderweg langzamer en sloeg toe in het laatste gedeelte van de chronorit. “Natuurlijk is dit een teleurstelling.”

Na zijn tijdrit zei Dumoulin meteen dat zijn tijd waarschijnlijk niet genoeg zou zijn voor de zege. “Ik denk dat Froome hier onder gaat duiken”, aldus het tijdritkanon tegenover de NOS toen Froome nog in actie moest komen. “Ik hield er wel rekening mee. Toch nog was ie langzamer en dus begon ik erin te geloven”, ging Dumoulin na afloop verder.

Dumoulin was bij punt één en twee sneller dan Froome, maar de Brit stelde in het laatste deel orde op zaken en was uiteindelijk 21 seconden sneller dan de Nederlander. “Het was een goede tijdrit, maar zeker niet mijn allerbeste. Froome had een goede strategie door het goed in te delen. Ik ben te hard vertrokken, maar ik denk dat hij sowieso betere benen had dan ik en altijd sneller zou zijn geweest. Twintig seconden is ook best wel veel. Froome bewijst een waardig Tourwinnaar te zijn.”Posted in: algemeen, roerdalen