pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 7, 2016 11:01 am Lees verder →

Tour 2016: Dumoulin verliest half uur…

Roen– Tom Dumoulin kwam als 98ste en bijna 24 minuten na winnaar Greg Van Avermaet over de finish in Le Lioran. Hijwist in de vijfde etappe van de Tour de France bepaald niet te overtuigen. “Ik was niet zo goed als ik had gehoopt.”

“Toen ik moest lossen, dacht ik wel: het heeft geen zin om aan te klampen, dit is een mooie dag om tijd te verliezen. Dus ik heb niet meer aangedrongen, maar in eerste instantie had ik de benen gewoon niet”, zei Dumoulin kort na afloop van de vijfde etappe tegenover de NOS.

Dumoulin had er al rekening mee gehouden dat hij in de Tour niet voor een goed klassement kon gaan. “Ik wist dat het klassement een onwaarschijnlijk scenario was. Dat wist ik voor de Tour al na een valpartij en toen ik een beetje ziek was. Dan heeft het ook geen zin vandaag te forceren. Nu sta ik op achterstaand, de komende dagen is er in de ontsnappingen veel mogelijk”, beloofde de renner van Giant-Alpecin.

Komend weekend staat er opnieuw stevig klimwerk op het programma in de Tour. Ritten waarin Dumoulin mee wil doen om de zege. “Als ik in de ontsnapping zit, wil ik winnen. Misschien is dat over twee dagen, misschien over een week. Ik ga niet mee om met mijn kop in beeld te rijden.”Posted in: algemeen