porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2016 6:08 pm Lees verder →

Tour 2016: Kruijswijk blijft bij Lotto-Jumbt

Roerdalen – Steven Kruijswijk, de wielrenner die eerder dit jaar bijna de Giro d’Italia won, rijdt ook de komende seizoenen bij Lotto-Jumbo. De klassementsrenner heeft zijn contract met de Nederlandse ploeg verlengd tot eind 2018.

Er was veel interesse van andere grote ploegen. Onder andere Movistar en Katjoesja zouden zeer veel belangstelling hebben getoond voor de benen van Kruijswijk. Maar de nummer vier van de Ronde van Italië heeft nu toch zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Lotto-Jumbo.

Richard Plugge, de manager van de ploeg, is in zijn nopjes met het nieuws. “Hij heeft zo fantastisch gereden dat er veel interesse voor hem was. Het was lastig om hem te houden. Maar we hebben een goed plan neergelegd en hij wilde graag bij ons blijven.”

Versterkingen

Nu de handtekening van Kruijswijk is opgedroogd, moet Plugge ook meteen op zoek naar versterkingen die de klimmer in de bergetappes kunnen bijstaan. Tijdens de afgelopen Giro zat hij in de finale te vaak geïsoleerd en miste hij ondersteuning van ploeggenoten.Posted in: algemeen, roerdalen