pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2016 9:22 am Lees verder →

Tour 2016: Mollema: moraal zakt weg…maar kijkvooruit

Roerdalen – Hij zit, neen zat er toch mee. Want hij kijkt vooruit, nu naar de Olympische Spelen… Baule Mollema heeft een slecht gevoel overgehouden aan de voorlaatste etappe in de Tour de France. De kopman van Trek-Segafredo zakte in het algemeen klassement van de tiende naar de elfde plaats. Vrijdag was Mollema als gevolg van een valpartij al van plek twee naar tien getuimeld. Een dag later was het afzien voor de Groninger.

“Lichamelijk was het natuurlijk geen gemakkelijke rit en mentaal was het misschien nog wel zwaarder dan gisteren”, zegt Mollema tegen de NOS. “Je hebt niet echt heel veel moraal. Maar ik had niet veel meer te verliezen vandaag. Op de voorlaatste klim had ik wat problemen en ik was dicht bij het te laten lopen. Als je zo lang voor het podium strijdt, maakt de tiende of elfde plaats ook niet zo veel meer uit.”

Mollema richt zich nu op de Olympische Spelen, die over twee weken beginnen. “Ik heb de knop gisteren omgezet en ben daarmee bezig geweest”, vervolgt hij. “Vandaag heb ik misschien bewust wat minder risico genomen. Zo’n laatste afdaling maakt dan ook niet meer zo veel uit.”Posted in: algemeen, roerdalen