porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2016 1:28 pm Lees verder →

Tour 2016: Vandaag slotrit: pas vanavond 19 uuur finish te Parijs

Roerdalen – De zware dagen in de Alpen zitten erop, zondag eindigt de 103e editie van de Tour de France traditiegetrouw op de Champs-Élysées in Parijs. Als er geen gekke dingen gebeuren, dan wordt Chris Froome voor de derde keer in zijn loopbaan gehuldigd als eindwinnaar van ’s werelds meest prestigieuze rittenkoers. WielerUpdate.nlkijkt vooruit naar de slotritover 113 kilometer van Chantilly naar Parijs.

Na de start in Chantilly zal het er in eerste instantie rustig aan toe gaan, zo wil de traditie. Voor geletruidrager Chris Froome is er alle gelegenheid om onderweg te poseren met een glas champagne in de hand om zijn derde eindzege in de Tour de France te vieren. Ook de andere truien komen in de spotlights te staan: Adam Yates (wit), Peter Sagan (groen) en Rafal Majka (bollen).

Laatstgenoemde is al zeker van de winst van het bergklassement, ook al staat er nog een klim van vierde categorie op de agenda. Dat is de Côte de l’Ermitage, een pukkel van negenhonderd meter met een gemiddeld stijgingspercentage van zeven procent en de top 32,5 kilometer na de start.

Na 57 kilometer draait het peloton de Champs-Élysées op en zal er nog één keer gekoerst worden deze Tour. Diverse renners zullen gaan proberen de bijna traditionele massasprint te voorkomen, al lijkt dat vrijwel een utopie. Mark Cavendish won deze Tour al vier etappes, maar in Parijs hebben de andere sprinters een uitgelezen kans. De Brit keerde op de tweede rustdag namelijk huiswaarts om zich volledig te richten op de Olympische Spelen. Daar zullen vooral Marcel Kittel en André Greipel blij mee zijn. Eerstgenoemde won pas één rit deze Tour, Greipel staat zelfs nog droog. Interessant wordt verder om te zien hoe fit Dylan Groenewegen na drie zware weken nog is.

Zoals inmiddels gebruikelijk is, wordt de slotetappe aan het einde van de middag en het begin van de avond verreden. Dat werd in 2013 voor het eerst gedaan ter ere van de honderdste editie van de Tour en is tegenwoordig vaste prik. De start is om 16.35 uur, de aankomst wordt verwacht tussen 19.07 uur en 19.23 uur.Posted in: algemeen, roerdalen