pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 6, 2011 8:00 am Lees verder →

Tour de France 2011: 4de etappe Zeeuw Hoogerland stal de Nederlandse show..

Roerdalen – Cadel Evans heeft de vierde etappe in de Tour de France gewonnen. De Australiër troefde op de Mûr-de-Bretagne met een bandlengte verschil Alberto Contador af. De Noor Thor Hushovd behield de gele trui.

Ook vandaag reed er weer een Nederlander in de kopgroep. Dit keer Johnny Hoogerland en zo heeft Vacansesoleil opnieuw zich in de kijkers gespeeld.
De Zeeuw behoorde lange tijd tot de kopgroep die vlak na de start er vandoor ging. Vele minuten was hij in beeld en zijn sponsor zal tevreden zin met deze reclame.
Met de Fransen Roy (FDJ) en Kadri (AG2R), de Spanjaarden Erviti (Movistar) en Izagirre (Euskaltel) behaalden ze een maximale voorsprong van 5 minuten. Op de slotklim werd de groep bijgehaald. De klassementsrenners zaten op dat moment goed voorin. Raborennner Bauke Mollema bepaalde op de klim het tempo van het peloton en bleef zo goed bij zijn kopman Gesink. Contador ging toen in de aanval en het leek er even op dat hij de etappe zou winnen. Hij maakte op de streep ook een zegegebaar, maar Evans bleek zijn wiel net iets eerder over de finish te hebben gedrukt. Niki kwam op 7.57 minuten als 171e over de meet.Posted in: roerdalen