pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2011 7:02 pm Lees verder →

Tour de France 2011: “Cav” wint weer in de sprint en de strijdlustigste prijs naar Niki Terpstra

Roerdalen – Mark Cavendish heeft vandaag zijn vierde overwinning in deze Tour de France geboekt. De Brit van HTC was in de massasprint dit maal Tyler Farrar en Petacchi te snel af. In de kop van het klassement waren er geen veranderingen.
Niki Terpstra, Mickael Delage, Samuel Dumoulin, Mikhail Ignatiev, Anthony Delaplace gingen al in de eerste kilometers op avontuur en kregen al snel een bonus van vier minuten van het peloton. In het peloton zorgde HTC ervoor dat het vijftal niet te ver kon wegrijden.
Met nog 22km voor de wielen ontsnapte Ignatiev uit de kopgroep. Alleen Niki was nog in staat om de Russische tijdrijder bij te houden. Het duo werkte goed samen, maar kregen nooit meer dan 45 seconden voorsprong op het peloton. Met nog zes kilometer te gaan liet Ignatiev zich terugzakken en ging Niki volle bak door. Hij streed dapper, maar zag zijn vluchtpoging drie kilometer voor de finishlijn stranden op een stuk vals plat omhoog. Geen etappeoverwinning, maar toch mocht Niki het podium betreden in Montpellier. Hij werd meer dan terecht uitgeroepen tot meest strijdlustige renner van de dag. Hierdoor mag hij dinsdag van start gaan met het rode rugnummer.
Schrijft Tersptra op site:“Ik wist dat zo’n vluchtpoging maar 1 van de 100 keer het haalt tot de finish. Toch heb ik er alles aan gedaan om de etappe te winnen. Helaas zonder resultaat, maar ik ben toch heel blij dat ik de prijs voor de strijdlust gekregen heb. Een mooie waardering na een zware dag!”Posted in: roerdalen