pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 13, 2011 8:02 am Lees verder →

Tour de France 2011: Hoogerland: behouden bolletjestrui wordt krachttoer; “staande ovaties van collegae was bijzonder”

Roerdalen – John Hooherland weet niet of hij na vandaag ook de komende zware bergetappes de bolletjestrui kan verdedigen. Het wordt volgens hem een krachttoer van de bovenste plank. “Een slechte dag”, aldus de Zeeuw, “en je bent er geweest. Ik heb een mirakel nodig om de trui tot in Parijs te kunnen dragen. Zo goed als vorige week ben ik na de val niet meer. Dat voel ik in heel mijn lichaam. Maar goed, laten we optimistisch zijn en zeggen: elke dag is er een.”
Voor hem kan de Tour 2011 eigenlijk niet meer kapot. Ineens weet iedereen dat hij een sterke wielrenner is met een ijzersterk karakter. Ook in het buitenland. En door zo’n heroisch feit als de veelbesproken val en herstart in combinatie met de tranen en de 33 hechtingen, willen ook veel criterium-organisatoren hem aan de start hebben. Zijn marktwaarde is gestegen maar ook die van zijn ploeg Vacancesoleil.
Binnen het peleton maar zeker daarbuiten is de ploeg van Hoogerland nu bijna net zo bekend als de Raboploeg. Dat allemaal vanwege de publiciteit na zondag. In die bewuste negende etappe was Hoogerland betrokken bij een aanrijding met een auto van de Franse televisie.
De Nederlander belandde vlak nadat hij de bolletjestrui had veroverd in het prikkeldraad en liep daar de nodige verwondingen op. Hij vreesde dan ook dat het een onbegonnen werk zal zijn om de trui te verdedigen en nu eigenlijk nog.

Hoogerland kreeg de afgelopen dagen de nodige steun van collega-renners. “Iedereen in het peloton heeft me gesteund, ze zijn allemaal bij me langs geweest. De staande ovatie die ik bij de huldiging kreeg, die deed me wel wat.”Posted in: roerdalen