pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 16, 2011 5:08 pm Lees verder →

Tour de France 2011: Over een prima Jonge Belg die won en een uitstekende prestatie van een debuterende Limburger

Roerdalen – De jonge Belg Jelle Vanendert heeft zich alweer uitstekend gemanifesteerd in de Pyreneeën en won met grote inzet de 14de etappe in d e Tour 2011: de Koninginne-rit. Waar hij op Luz Ardiden nog genoegen moest nemen met een tweede plaats, bleef hij op Plateau de Beille alle favorieten voor. Hij is nu ook de leider in het bergklassement.Beste Nederlander vandaag was wederom Rob Ruijgh. De Valkenburger kwam als zeventiende over de streep en kan in zijn eerste Tour mogelijk bij de eerste twintig in het klassement rijden.

Vluchters werken niet samen
De ontsnapping van de dag bestond maar liefst 24 renners, onder hen opnieuw een Nederlander, Bauke Mollema. In deze groep werd echter niet goed samengewerkt, zodat de groep met favorieten kon terugkeren. .

Geen van de toppers blinkt uit
Bij de favorieten bleek niemand in staat bij de anderen weg te rijden. De Schlecks deden nog wel een paar pogingen, maar Evans, Contador en Voeckler konden deze zonder al te veel moeite pareren. Op een aanval van Jelle Vanendert, al op afstand in het algemeen klassement, werd niet gereageerd. Als een volleerd klimmer bleef Vanendert vervolgens zeven kilometer in een goed tempo rijden. Samuel Sanchez, die Vanendert nog versloeg op Luz Ardiden, deed nog wel een gooi naar de dagzege, maar moest tevreden zijn met een tweede plaats en weer wat tijdwinst op de andere klassementsrenners.Posted in: roerdalen