pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2011 6:05 am Lees verder →

Tour de France 2011: Valkenburger Rob Ruijgh op wieler-universiteit en wil in top-20

Roerdalen – Rob Ruijgh heeft de zware Pyreneeën-etappes in de Tour de France probleemloos overleefd en mag zich in de Alpen op een goed klassement concentreren. De jonge klimmer van Vacansoleil-DCM kwam als zeventiende boven op Plateau de Beille en begaf zich daarmee tussen de klassementsrenners. Ploeggenoot Marco Marcato zat in de lange vlucht van de dag. “Het zit niet in mijn karakter om te plakken”, vertelde de Limburger aan de finish. “Maar door over te nemen, blies ik mezelf wel op. Daar leer ik weer van.”

Ruijgh klom op naar de 21e plaats in het klassement en dat doet deugd. “Met het oog op de toekomst wil ik nu al eens proberen hoe ver ik kan komen. Ik wist vooraf niet precies wat ik mocht verwachten, maar het gaat lekker. Al kan het altijd beter.”

De 24-jarige Valkenburger studeert in de Tour de France aan de wieleruniversiteit. “Ik ben hier om te leren en om het beste uit mezelf te halen. Laten we hopen dat het zo goed blijft gaan en dat ik dit niveau tot het einde vast kan houden. Ik ben alvast heel blij met de kans die ik van de ploeg gekregen heb.”
 Posted in: roerdalen