pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 23, 2011 11:09 am Lees verder →

Tour de France 2011: vandaag beslissende tijdrit op heuvelachtig parcours

Roerdalen – Vandaag (zaterdag) valt de definitieve beslissing in de Tour de France 2011 . In de individuele tijdrit (pas de eerste in deze Ronde) zullen Cadel Evans en Andy Schleck uitvechten wie de Tour de France 2011 op zijn naam zal schrijven.
De tijdrit gaat over een heuvelachtig en bochtig parcours van 42, 5 kilometer met start en finish in Grenoble. Tussentijden worden opgenomen na 15 en 27,5 kilometer. Exact dezelfde tijdrit stond ook al op het programma in het Criterium du Dauphiné. De tijdsverschillen liepen destijds behoorlijk op. Cadel Evans reed in de Dauphiné een sterke tijdrit, hij werd zesde. Zijn tijd kan niet worden vergeleken met concurrent Andy Schleck omdat die niet in de Dauphiné van start ging. Behalve de gele trui staat vandaag ook de witte trui op het spel. Rein Taaramae is een betere tijdrijder dan Pierre Rolland, die mogelijk ook de tol moet betalen voor zijn inspanningen op Alpe d’Huez.
Zoals bij elke tijdrit waarin hij start, geldt Fabian Cancellara als topfavoriet. Andere sterke tijdrijders zijn Tony Martin en David MillarPosted in: roerdalen