pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2011 1:42 pm Lees verder →

Tour de France 2011: Voorbeschouwing en favorieten

Kanshebbers gele trui – Tour de France 2011

Roerdalen – Morgen, Op 2 juli is het dan eindelijk zover. De Tour de France 2011 gaat dan van start in Vendée. Aan het eind van de dag is het niet alleen de vraag wie de etappe wint, maar vooral wie na dag één de gele trui om zijn schouders mag hangen. Vorig jaar was Cancellara de eerste en Contador de laatste die het geel mocht aantrekken. Betinfo.nl blikt vooruit op de Tour de France 2011, en zal voorspellen welke renners kans maken op de gele trui.

De gele trui

Tijdens de Tour de France kunnen de renners verschillende truien winnen. Echter is de gele trui de meest belangrijke trui. De renner die de gele trui mag dragen is de leider in het algemeen klassement. De renner die na de laatste etappe in Parijs het geel om de schouders mag hangen, is de winnaar van de Tour de France 2011. Eugène Christophe was in 1919 de eerste renner die de gele trui mocht aantrekken.Naast de gele trui worden er ook andere truien verdeeld tijdens de Tour de France.
– De groene trui: favorieten, kanshebbers en ousiders
– De bolletjestrui: favorieten, kanshebbers en outsiders
– De witte trui: favorieten, kanshebbers en outsiders

Favorieten gele trui 2011

De bookmakers en wielerexperts zijn het niet altijd met elkaar eens. Zo ontstaat een leuk lijstje van renners die kans maken om de Tour de France 2011 te winnen. Welke renners kunnen de strijd aan met Alberto Contador? En maken Nederland en België ook kans om de Tour te winnen? Wanneer we naar de quoteringen kijken van de bookmakers, dan is dit laatste niet geheel uitgesloten. Alberto Contador en Andy Schleck zijn de grote favorieten voor de Tour overwinning, maar er zijn dus ook nog andere renners om rekening mee te houden. Hieronder een overzicht van de top 5 bij de beste bookmakers, gesorteerd op de hoogste quotering.
1. Alberto Contador @1,68 bij Betfair
2. andy Schleck @3,20 bij Unibet
3. Robert Gesink @26,00 bij Bwin
4. Ivan Basso @28,00 bij Unibet
5. Frank Schleck @28,00 bij Unibet

Opvallend genoeg hebben nog niet alle bookmakers de odds op orde. Op het moment van schrijven, heeft Betfair en William Hill een aantal renners op een te hoge quotering geschat. Hierdoor krijg je bij Betfair 70x je inleg terug, wanneer Robert Gesink de Tour zal winnen.

Nederlanders en Belgen op jacht naar het geel

Zowel Nederland als België heeft een troef in handen die mee kan doen in het algemeen klassement. Voor Nederland is Robert Gesink de renner die het moet gaan doen, waar Jurgen van den Broeck het moet doen voor België. Vorig jaar eindigden deze renners op plek 5 en 6, en ze zullen het dit jaar nog beter willen doen. Vorig jaar dachten de kenners dat Gesink nog tekort zou komen voor de absolute top, maar dit jaar zal hij zich moeten en mogen bewijzen. Heel de Raboploeg zal in dienst van Robert Gesink rijden.

Outsiders gele trui 2011

Aan bovenstaande quoteringen van de top 5 te zien, zijn alleen Contador en Andy Schleck de grote favoriet. De rest mag eigenlijk al mee worden gerekend bij de outsiders. Namen die we nog niet hebben genoemd, maar die eventueel voor een verrassing kunnen zorgen zijn: Cadel Evans, Bradley Wiggins, Samuel Sanshez en ook de naam van Boason Hagen wordt genoemd. Op het forum van Betinfo.nl wordt volop gespeculeerd over alle favorieten en outsiders. Meld je aan en praat mee.Op dit forum kun je niet alleen terecht om te praten over wielrennen of andere sporten, maar ook om geld te verdienen. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Zo heeft men voor de Tour de France een speciale Tour poule opgezet.

Gratis wedden op de Tour 2011
Al het begin is moeilijk, en zo ook het wedden op wielrennen. Daarom is het voor veel mensen een flinke stap om geld te storten bij een bookmaker. Deze stap kun je dankzij Betinfo.nl overslaan. Door de Tour-Quiz te maken bij Betinfo.nl , maak je kans op 10 euro wedtegoed. Dit geld ontvang je, zonder zelf een storting te doen. Beantwoord 7 of meer vragen correct en je wint 10 euro. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Unibet.Posted in: roerdalen