pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 9, 2015 7:45 am Lees verder →

Tour: Eerbetoon door renners aan Eerste Wereldoorlog

Roerdalen – Respect voor het verleden: een aantal renners dat deelneemt aan de Tour de France heeft gisteren stilgestaan bij de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Het peloton reed woensdag namelijk door het gebied waar honderd jaar geleden flink gevochten werd en dat zorgt ervoor dat meerdere coureurs een eerbetoon maakten aan de slachtoffers.

Er kwamen ongeveer 600.000 soldaten om in de regio waar de renners doorheen kwamen. Om deze slachtoffers te eren, legden Sky-renners Chris Froome en Peter Kennaugh voor de start van de vijfde etappe een krans bij een monument voor Britse oorlogsslachtoffers. “We zijn blij dat we deze armbanden mogen dragen om onze militairen te eren en hen te bedanken voor hun opoffering, ook al is het maar op een bescheiden manier”, sprak teammanager Shayne Bannan volgens de NOS.

Ook bij Orica-GreenEdge stond men stil bij de tragische gebeurtenissen uit het verleden. De Australische ploeg reed rond met zwarte armbanden, ter nagedachtenis aan de Australiërs die in de Eerste Wereldoorlog stierven. “De mannen kwamen met het idee, iedereen in onze ploeg rijdt nu met zo’n band”, aldus Pieter Weening, renner van Orica-GreenEdge. “Er zijn hier veel mensen om het leven gekomen, ik heb respect wat zij voor ons gedaan hebben. Daardoor hebben wij toch de vrijheid gekregen”, zei de Fries.Posted in: roerdalen