pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 23, 2010 6:54 pm Lees verder →

Tour for Life – morgen – op 24 augustus van start

Tour for Life ondersteunt Artsen zonder Grenzen. De Tour for Life, van 29 augustus tot en met 5 september 2010, is een prestatieve wielertocht van Italië (nabij Turijn) naar de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Vijftig teams van tenminste zes wielrenners rijden daarbij in acht dagen gemiddeld 150 kilometer per dag, langs klassieke en hoge trajecten. De wielrenners brengen de nachten door in het Tour for Life tentenkamp, dat dagelijks door de organisatie wordt opgebouwd met hulp van tientallen begeleiders en vrijwilligers.

Elke ploeg brengt minstens € 15.000,- sponsorgeld in voor Artsen zonder Grenzen én voor al die mensen in nood, die deze organisatie wereldwijd helpt. Vanuit Limburg nemen twee teams deel aan deze monstertocht. Naast het ‘Cycling Team Grenzeloos Limburg’ van de personeelsvereniging van de Provincie Limburg neemt ook het team ‘Zitterd Sjittert’ (uit Sittard) deel. Ook gaat het Rode Kruis, afdeling Westelijke Mijnstreek, mee als EHBO-begeleiding voor alle wielerteams.

Het ‘Cycling Team Grenzeloos Limburg’ heeft al meer dan € 35.000,- bij elkaar gefietst. Bij het team van ‘Zitterd Sjittert’ staat de teller inmiddels op € 24.000,-.

Gouverneur Léon Frissen zal alle Limburgse deelnemers uitzwaaien op dinsdag 24 augustus om 17 uur vanaf het Gouvernement in Maastricht.Posted in: Geen categorie