porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2015 6:03 pm Lees verder →

Tour: Geen Avondetappe met Mart Smeets meer, wel om 19 uur Tour en om 20.30 uur Guinee op RTL 5

Roerdalen – Na de Tour de France vorig jaar heeft de NOS afscheid genomen van het zeer populaire programma Avondetappe, dat jarenlang op de late avond van elke Tourdag door Mart Smeets werd gepresenteerd. In plaats daarvan komt er met ingang van de 2015 een nieuw programma, getiteld NOS Studio Tour. In tegenstelling tot de Avondetappe wordt dit nieuwe programma niet op de late avond uitgezonden. NOS Studio Tour begint elke dag om 19u00 en eindigt rond 19u50. De uitzendingen vinden plaats op Nederland 1 (NPO1). Dit programma wordt gepresenteerd door Dione de Graaff en Gert van ‘t Hof.wij van het Roerdal Journaal vinden het een zeer domme zet om het tijdstip van uitzending zo te wijzigen en die beslissing drijft weer veel kijkers naar RTL 5 en Vlaamse zenders die resp om 20.30 en rond 22.30 Tour-terugblikken brengen. Maar ja, eigenwijsheid viert hoogtij in Hilversum: het voelt alsof je het 8-uur-journaal verplaatst na 20voorvijf bijvoorbeeld…

De Graaff presenteert haar onderdelen vanuit de streek waar de Tour op dat moment is (dus in eerste instantie in Utrecht en later in Frankrijk). Gert van ’t Hof presenteert daarentegen vanuit een studio in Hilversum. Van ’t Hof zal diverse wielerkenners in zijn studio ontvangen, zoals Henk Lubberding, Karsten Kroon en Rob Harmeling, maar daarnaast zullen er ook dagelijks nog andere gasten aanschuiven, bijvoorbeeld bekende Nederlanders die niet zelf actief zijn in de wielrennerij, maar wel een sterke liefde voor de Tour hebben.

Mart Smeets, de vroegere presentator van de Avondetappe, zal ook nog een rol hebben in het nieuwe programma. Hij zal een rubriek verzorgen getiteld ‘Vergeelde herinneringen’. Dit is enigszins vergelijkbaar met de rol die vroeger Jean Nelissen in de Avondetappe had, al is er het verschil dat Smeets in zijn rubriek zich niet op de gehele wielerhistorie richt, maar focust op één specifieke Tour de France, namelijk die van 1989. Smeets schreef eerder reeds een boek over die Tour, getiteld: ‘Het laatste geel.’
De eerste uitzending van het nieuwe programma NOS Studio Tour zal plaatsvinden op donderdag 1 juli om 19u00 op Nederland 1 (NPO 1).

RTL7: Tour du jour
RTL7 heeft ook weer een dagelijks praatprogramma over de Tour de France: Tour du Jour. Wilfred Genee is wederom de presentator en zijn vaste, dagelijkse tafelgasten zijn weer Eddy Planckaert en Michael Boogerd. Daarnaast schuiven er dagelijks weer andere gasten aan bij de tafel van Tour du Jour. Een verandering vergeleken met de voorgaande jaren is dat Tour du Jour in 2015 niet meer op één vaste locatie wordt opgenomen. Tour du Jour gaat ‘op tournee’. Het programma zal tijdens de Tour op zes verschillende campings staan, waarbij de locatie doorgaans dusdanig ‘strategisch’ is, dat men niet ver van de Tourkaravaan af is.
De eerste uitzending van Tour du Jour is op vrijdag 3 juli om 20u30 op RTL7. Het programma zal op de meeste andere dagen ook rond half negen ’s avonds beginnen.

Vive le vélo
De Vlaamse publieke omroep VRT (Sporza) zal ook weer elke avond een talkshow over de Tour de France uitzenden, getiteld ‘Vive le Velo’. Dit programma zal net als de voorgaande jaren gepresenteerd worden door Karl Vannieuwkerke. Daarnaast zal Lieven van Gils voor dit programma dagelijks interviews verzorgen. Vive le Vélo wordt elke dag (met ingang van 4 juli) uitgezonden op de Vlaamse publieke zender één. De eerste uitzending begint om 22u20.

LeMond on Tour
Eurosport heeft ook een magazine-achtig programma rondom de Tour de France. Dit heet ‘LeMond on Tour’ en hierin is vanzelfsprekend een hoofdrol weggelegd voor de Amerikaanse, drievoudige Tourwinnaar Greg LeMond. Hij zal in dit programma onder meer zijn licht laten schijnen op de parcoursen, de tactieken, enzovoort. ‘LeMond on Tour’ duurt doorgaans ongeveer een kwartier. Op veel dagen zal er twee keer een ‘LeMond on Tour’ zijn: één vlak voor de live-uitzending van de etappe (met een voorbeschouwing) en één vlak na de live-uitzending van de etappe (met een nabeschouwing).

Schema: de live-uitzendingen van alle etappes
De Tour de France wordt live op tv uitgezonden door de NOS (op NPO1), de VRT/Sporza (op de Vlaamse zender één) en door Eurosport (op Eurosport1). Hoe laat beginnen de live-uitzendingen van alle ritten in de Tour de France 2015? De meeste om 14 uur ; bergritten eerderPosted in: roerdalen