pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 16, 2015 7:00 am Lees verder →

Tour: Nederlanders presteren goed in Tourmalet-rit

ROerdalen – De Nederlandse renners Mollema en Gesink presteerden in de etappe 11 goed. Majka heeft woensdag de elfde etappe van de Tour de France gewonnen. De Poolse klimmer van Tinkoff-Saxo kwam solo over de streep in de tweede Pyreneeënrit. Bauke Mollema reed naar de tiende plek in het algemeen klassement.
De 25-jarige Majka maakte lange tijd deel uit van een kopgroep van zeven renners, maar reed op de beklimming van de Tourmalet weg bij zijn medevluchters en slaagde erin zijn voorsprong te behouden tot de finish in Cauterets.
Vorig jaar schreef de Pool ook al twee etappes op zijn naam en legde hij bovendien beslag op de bolletjestrui als winnaar van het bergklassement.

Mollema was de beste Nederlander. De kopman van Trek plaatste een aanval op de slotklim en kwam als zevenode binnen op vijf minuten en elf seconden achterstand. Daarmee passeerde de Groninger Vincenzo Nibali in het klassement en kwam hij de top tien van het klassement binnen.
Robert Gesink handhaafde zijn positie als de hoogst geklasseerde Nederlander op de achtste plaats. De Achterhoeker van Lotto-Jumbo kwam op tien seconden van Mollema als vijftiende over de meet. De gele trui bleef om de schouders van de Brit Chris Froome.Posted in: roerdalen