pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2015 10:03 am Lees verder →

Tour: Strijd om bolletjestrui nog niet beslist…; aanval vandaag op Froome?

Roerdalen – Vandaag vrijdag weer een zware Alpenetappe met flinke bergen waaronder de Col de Fer. En morgen de bekendste berg Alpe d’Huez, en de vraag is: is Chris Froome vandaag te verslaan? Voor deze vraag staan de concurrenten van de Brit. Wellicht moet Movistar, met Nairo Quintana en Alejandro Valverde in de gelederen, de koers vanaf het begin hard maken zodat Froome geïsoleerd komt te zitten. Misschien willen Vincenzo Nibali en Alberto Contador wel meewerken aan een samenwerkingsverbandje.

De strijd om het bergklassement is nog niet beslist. Rafal Majka was gisteren niet aanwezig in de kopgroep. Joaquim Rodriquez was dat wel en pakte zodoende een bergje bolletjespunten. Ook Jakob Fuglsang, Romain Bardet en Serge Pauwels azen nog op het felbegeerde bolletjestricot. Deze klimmers kunt u daarom in het voorste deel van de daguitslag verwachten vandaag.

Hoewel morgen pas de ‘Nederlandse berg’ overwonnen moet worden, de Alpe d’Huez, mogen we hopen dat er vandaag Nederlanders in beeld rijden. Robert Gesink, Bauke Mollema en misschien wel Wilco Kelderman hebben veel over voor een dagsucces.

Ook Matthias Frank en Andrew Talansky rijden nog sterk. Vergeet tot slot de Fransen Thibaut Pinot, Warren Barquil en Pierre Rolland niet.Posted in: roerdalen