pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 12, 2015 12:50 pm Lees verder →

Tour : Vandaag etappe 9 met ploegentijdrit

Vandaag staat de renners nu een ploegentijdrit te wachten in de negende etappe van de Tour de France. Deze gaat over een glooiend parcours tussen Vannes en Plumelec. Vooral de slotklim mag er wezen. Het is van essentieel belang voor elk team niet volledig verzuurd aan die laatste klim te beginnen. Die kent namelijk over een lengte van ruim één kilometer een gemiddeld stijgingspercentage van 6,2%. De slotklim volgt na een afdaling van enkele kilometers. Het is dus mogelijk om met een flinke beginsnelheid de eerste honderden meters door te komen.

Orica-GreenEdge gold vooraf aan de Tour als favoriet voor de zege in de ploegentijdrit. De Australische ploeg heeft echter veel tegenslag achter de rug met uitvallers zoals Simon Gerrans, Michael Albasini en Daryl Impey. Michael Matthews rijdt nog wel rond, zij het met moeite vanwege zijn verwondingen. Orica is zodoende kansloos voor de overwinning vandaag.

Team BMC heeft minder ongeluk gekend. Dit team beschikt nog over de volledige negen renners. Rohan Dennis is één van hen. Hij won de proloog in Utrecht. Naast Dennis beschikt de Amerikaanse formatie over meer prima tijdrijders zoals Daniel Oss en Tejay van Garderen. Een podiumplek zit er voor deze selectie in.

BMC krijgt vast en zeker concurrentie van Team Sky. Ook Sky rijdt nog met negen renners in het peloton. Met hardrijders zoals Chris Froome, Ian Stannard, Richie Porte en Geraint Thomas is de Britse formatie favoriet voor de zege.

Astana en Movistar beschikken voortd over de kwaliteiten om voor de overwinning te gaan in deze strijd tegen de klok in teamformatie. Tot slot zijn Ettix-Quickstep en Tinkoff-Saxo niet te onderschatten.Posted in: Geen categorie