pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 26, 2015 11:42 am Lees verder →

Tour: Vandaag start laatste rit na 16 uur; prima ronde 2015 van Nederlanders

Roerdalen – Met de ereplaatsen (7 en6) voor Mollema en Gesink bij de eerste tien, telt Nederland weer mee in het Tour de France-circus. Vandaag laat -pas na 16 uur is de start van de traditioneel vlakke etappe met aankomst op de Champs-Élysées. Zo eindigt zondagavond de 102e editie van de Ronde van Frankrijk. Met ook goede prestaties van de overige Nederlandse renners,zoals bijv Kruyswijk en Kelderman en al die anderen.
De renners starten om 16.15 uur om rond 19.15 uur voor het laatst de streep te passeren in Parijs.

Alle beslissingen zijn al gevallen. Chris Froome wint zonder ongelukken de gele trui, Peter Sagan wordt gehuldigd als winnaar van de groene trui en Froome neemt de bolletjestrui mee naar huis.

Het is de 41e keer dat de Tour eindigt op de Champs-Élysées. Recordwinnaar is Mark Cavendish met vier zeges. De 30-jarige Brit van Etixx-QuickStep geldt ook zondag als een van de favorieten.

In de strijd om een vijfde triomf zal Cavendish wel moeten afrekenen met André Greipel, die deze Tour al drie keer succesvol was.

De laatste keer dat de Ronde van Frankrijk niet eindigde met een massasprint was in 2005. Tien jaar geleden had Alexandre Vinokoerov succes met een late aanval.Posted in: roerdalen