pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 14, 2016 8:44 am Lees verder →

Tour2016: Mollema deed gisteren toch goede zaken….

Roerdalen – Hij deed goede zaken gisteren: hij klom in ihet klassement en…heeft bijgetekend…en krijgt een goede top-renner in zijn team….
Bauke Mollema blijft nog twee jaar bij Trek-Segafredo. De Nederlander heeft zijn contract bij de Amerikaanse wielerformatie verlengd tot eind 2018.
“Ik zit hier op mijn plek en ben er blij mee. We waren er snel uit. Dit geeft rust”, zei Mollema maandag. De 29-jarige Groninger rijdt sinds 2015 voor Trek, dat hem overnam van de toenmalige Belkin-ploeg. Hij reed ook voor Rabobank.
Naast Mollema verlengden de Spanjaard Markel Irizar en de Zwitser Gregory Rast hun contract bij Trek. Beide renners zijn 36 jaar.
Volgend jaar krijgt Mollema wellicht ook nog gezelschap van Alberto Contador. De 33-jarige Spanjaard, zondag uitvaller in de Tour, zou samen met zijn ploegleider Steven de Jongh naar Trek verkassen. 
Tinkoff, Contadors huidige team, houdt na dit seizoen op als wielerploeg.
Kopman
“Het is nog even afwachten of dat doorgaat”, zei Mollema met een glimlach over de eventuele komst van Contador. “Het lijkt me wel mooi om met zo iemand in de ploeg te rijden en in elke grote ronde voor de overwinning te kunnen gaan.”
“Mijn rol wordt dan wel iets anders”, beseft Mollema, die nu kopman is van Trek in de Tour. “Maar dat is ook wel prima.”..Posted in: algemeen, roerdalen