pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2015 8:53 am Lees verder →

Tour:Vandaag in rit 5 de sprinters aan bod?

Roerden De Tour de France 2015 komt op gang.Vandaag woensdag, is het tijd voor de sprinters om te laten zien wat zij waard zijn in een echte massaspurt. De vijfde etappe voert de renners door het noorden van Frankrijk, waar in de Eerste Wereldoorlog meerdere veldslagen hebben plaatsgevonden. Woensdag strijden de coureurs om de dagzege.

De renners zullen om 12.45 uur vertrekken uit Arras, de hoofdstad van het departement Nord-Pas-De-Calais. Twee maal eerder vertrok de Tour uit deze stad: in 1991 ging de rit naar Le Havre en zegevierde thuisrijder Thierry Marie, afgelopen jaar trok de karavaan van Arras naar Reims, waar André Greipel de beste was. Via een lichte omweg wordt vaart gemaakt richting Amiens.

Halfweg koers ligt de tussensprint van de dag getrokken in Rancourt. Tot dat punt hebben de renners nauwelijks hoogtemeters moeten overbruggen en na Rancourt verandert dat beeld niet. Wat wel van invloed kan zijn is het weer. De voorspellingen schrijven voor dat het een bewolkte dag wordt, maar met een stevige wind uit het westen van windkracht vijf of meer. In de laatste 25 kilometer krijgt het peloton de wind vol op kop.

Die laatste 25 kilometer leiden naar de stad Amiens. De geboorteplaats van wijlen Philippe Gaumont, die van 1997 tot 2004 voor Cofidis reed en drie keer aan de Tour de France deelnam. Negen keer eerder arriveerde de Tour in dit stadje. De laatste keer was in 1999, toen ‘Mooie Mario’ Cipollini triomfeerde. In Amiens ligt – na 189,5 kilometer – de aankomststreep na een laatste rechte lijn. Dit wordt waarschijnlijk de eerste keer dat alle spurtbommen zich in de strijd gaan mengen.Posted in: Geen categorie