pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 6, 2017 2:09 pm Lees verder →

Traditie in Landgraaf: voettocht naar Wittem morgen: 33ste keer

Voettocht Landgraaf-Wittem

Roerdlen – Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar wordt – inmiddels voor de 33e keer – een voettocht van Landgraaf naar Wittem gehouden. De tocht start om 5.30 uur bij de Sint-Jozekerk in Waubach en gaat via Nieuwenhagen en Schaesberg naar Wittem. De honderden lopers verwachten rond 9.15u bij Sint Gerardus in Wittem aan te komen. Om 9.30 uur is er een eucharistieviering in de kerk in Wittem met als hoofdcelebrant bisschop Frans Wiertz.

Driekoningenstoet in Maastricht

Om 17.00 uur organiseert de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee in Maastricht wederom de “Driekoningenstoet”. De oude traditie van het trekken door de straten van het Stokstraatkwartier, met de Drie Wijzen uit het Oosten die de ster volgden, is nieuw leven ingeblazen. Het gebeuren wordt nagespeeld na met een stoet met gecostumeerde herders en koningen, met schapen, paarden en een echte kameel. In de basiliek bieden de koningen hun geschenken aan aan Maria en het Kind Jezus. Muzikanten begeleiden het geheel. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om verkleed als herder of koning mee te lopen, met lampionnen, achter de stoet zodat ze zelf ook de stoet kunnen zien. Start: Onze Lieve Vrouweplein.

Zondag 8 januari

Bisschop viert mis in Holset

Vanwege het noveen ter ere van de heilige Genoveva viert bisschop Frans Wiertz de H. Mis in de Sint-Lambertuskerk te Holset (Lemiers). Aanvang: 11.15 uur.

– See more at: http://www.bisdom-roermond.nl/januari-2017#WittemPosted in: algemeen, roermond