pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 18, 2018 8:46 am Lees verder →

Trek u het lot aan van 18.000 pinguïn-kuikens…..

Roerdalen – Vorig jaar werden en 18.000 prachtige pinguïnkuikens geboren in een kolonie in Antarctica. Slecht twee daarvan zijn nog in leven!

De rest is verhongerd. En door grootschalige visserij en klimaatverandering dreigen ook andere diersoorten uit te sterven. Wetenschappers zeggen dat een enorm netwerk van reservaten de enige manier om de wateren rondom de Zuidpool te redden. En om het voor elkaar te krijgen hoeven we nog maar twee overheden te overtuigen om mee te doen!

Binnenkort wordt over het reservaat gestemd en Europese landen kunnen dwarsliggers over de streep trekken — als wij ze laten zien dat burgers massaal achter dit plan staan. Dus laten we dit aan de grote klok hangen, opiniepeilingen uitvoeren, media-advertenties plaatsen en onze handtekeningen rechtstreeks aan president Macron en de EU overhandigen. Roep ze op het pinguïnparadijs te redden, voor het te laat is:

Red de Antarctische wildernis — teken nu!de petitie die u kunt vinden op de site avaaz.com

In 2016 hielpen miljoenen van ons bij het creëren van ‘s werelds eerste Antarctische zeereservaat in de Rosszee — het grootste zeereservaat ter wereld. Maar het beslaat maar een kleine fractie van de kwetsbare wateren rondom de Zuidpool.

De dieren in Antarctica zitten in zwaar weer door klimaatverandring — en grootschalige visserij zou de genadeklap kunnen zijn voor dit kwetsbare ecosysteem. Er zijn minstens drie reservaten nodig om deze prachtige wildernis te behouden. En deze kunnen er komen als de EU weet dat plan prioriteit heeft voor burgers.

In oktober wordt hierover gestemd. Rusland en China zijn de belangrijkste dwarsliggers – maar insiders zeggen dat president Macron en de Europese Commissie hen over de streep kunnen trekken. Laten wij ze met miljoenen stemmen van over de hele wereld inspireren het pinguïnparadijs te redden. Voeg jouw naam toe en deel met iedereen!

Red de Antarctische wildernis — teken nu!

Avaaz betekent stem in verschillende talen — en onze stem laten horen voor de kwetsbare Aarde is wat wij als geen ander kunnen. We hebben al verschillende zeereservaten mede mogelijk gemaakt. Maar één zeereservaat volstaat nu niet — we gaan voor een compleet netwerk rondom Antarctica en we blijven bouwen aan deze petitie tot we het voor elkaar hebben.

Met hoop en vastberadenheid,

Lisa, Pascal, Bert, Christoph, Mike, Nataliya en het hele Avaaz-team

MEER INFORMATIE:

Zo’n 150.000 pinguïns overleden op Antarctica door ijsberg (AD)
https://www.ad.nl/buitenland/zo-n-150-000-pinguins-overleden-op-antarctica-door-ijsberg~aa14e1f3/

Pinguïns in zwaar weer: slechts 2 kuikens van 40.000 tellende kolonie overleven (De Morgen)
https://www.demorgen.be/wetenschap/pinguins-in-zwaar-weer-slechts-2-kuikens-van-40-000-tellende-kolo…Posted in: algemeen, roerdalen