pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 3, 2014 2:30 pm Lees verder →

Trendrapport Limburg ter inspiratie politieke partijen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2015

Roerdalen – Op 18 maart 2015 kiest de Limburger een nieuw Limburgs Parlement. Traditiegetrouw verschijnt ruim voorafgaand aan de verkiezingen een provinciaal trendrapport. Dit is bedoeld om politieke partijen te inspireren bij het uitwerken van hun verkiezingsprogramma’s.
In het rapport worden de maatschappelijke trends en ontwikkelingen in relatie tot het Limburgs vestigingsklimaat geschetst. Het trendrapport is ambtelijk samengesteld ter inspiratie voor de partijprogramma’s en het politieke debat.

Dit jaar gaat het trendrapport (pdf, 3 MB) vergezeld van 2 andere documenten, te weten de Limburgagenda en de Leef- en vestigingsklimaatmonitor.

De Limburgagenda (pdf, 929 KB) schetst een verbindend perspectief dat richting en focus geeft aan de strategische opgaven die van belang zijn om de ambitie van een excellent leef- en vestigingsklimaat waar te maken. Het gaat om onderwerpen die regionaal onderscheidend zijn, waar de Provincie en haar partners invloed op hebben en die relevant zijn bij vestigings- en investeringsbeslissingen van burgers en bedrijven.
De Leef- en vestigingsklimaatmonitor (pdf, 5 MB) geeft de sterke en zwakke eigenschappen van het Limburgse vestigingsklimaat weer. Deze tweede editie van de monitor bevat – naast geactualiseerd cijfermateriaal – meer grafieken die de ontwikkeling in de tijd weergeven. De monitor vergelijkt Nederlandse regio’s met elkaar. Alleen de Nederlandse regio’s zijn in de vergelijking meegenomen, omdat de grote meerderheid van de mensen en bedrijven die hervestiging overwegen zich enkel binnen Nederland oriënteren.Posted in: roerdalen