By mei 5, 2011 9:20 am Lees verder →

TriColores verzorgt zondag 15 mei Cuypers Kamerconcert

Roermond – Op zondag 15 mei 2011 om 11.30 uur vindt er in de Statenzaal van Roermond weer een Cuypers Kamerconcert plaats. Het optreden wordt verzorgd door TriColores (foto) en heeft als thema ‘drie kleuren, één passie’. Dit thema verwijst naar de drie musici en de drie instrumenten die zij bespelen.

TriColores is een trio dat bestaat uit Marlou van der Schoot (klarinet), Luuk Denissen (hobo) en Floor van Duijsen (fagot). Ze hebben alle drie gestudeerd aan het Fontys conservatorium in Tilburg en leerden elkaar tijdens de studie kennen. Uit deze vriendschap is het initiatief TriColores ontstaan.

Marlou van der Schoot is momenteel werkzaam bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, daarnaast geeft ze klarinetles en dirigeert ze een jeugdorkest. Luuk Denissen zit in zijn laatste jaar van zijn studie en treedt regelmatig op bij verschillende orkesten. In 2008 was hij solist bij het Zomer Orkest Nederland en deze zomer gaat hij soleren bij het Consortium Musicum Divertimento uit Breda. Floor van Duijsen is werkzaam als zelfstandig fagottist en speelt bij verschillende orkesten, waaronder het Zeeuws orkest. Ook is ze werkzaam als fagotdocent bij het kunstkwartier in Helmond.

TriColores verzorgt achtergrond muziek bij recepties maar ook luisterconcerten. Zo verzorgden ze onder andere tijdens de Dutch Design Week een lunchconcert in muziekgebouw Frits Philips, een concert in de serie ‘Klassiek op den hoek’ in de Zevenbergschen Hoek en spelen ze dit najaar tijdens de serie ‘cultuur tijdens het middaguur’ van de Waalse kerk in Breda. Ook zijn ze bij recepties veel gevraagd om de gezellige en ontspannen sfeer die het trio meeneemt.

Concert in een sfeervolle omgeving
Het concert vindt plaats op zondag 15 mei 2011 van 11.30 tot 13 uur. De locatie is de sfeervolle Statenzaal van het Stadhuis, Markt 31. Er is plaats voor maximaal 50 personen en er geldt een toegangsprijs van € 7,- (inclusief een drankje in de pauze). Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Reserveren kan op maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur, via telefoonnummer 0475 – 333 496 of e-mail: [email protected] t.a.v. Cuypers kamerconcert. Voor meer informatie kunt u kijken op www.museum.roermond.nl.Posted in: roermond