pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 31, 2012 2:59 pm Lees verder →

Tropical Treasures in aanbouw: jungle van de Floriade; voor kinderen bijzondere beleving

Venlo – Onder grote belangstelling is deze week champagne ontkurkt na de officiële contractondertekening tussen de Floriade en de vele organisaties die een bijdrage leveren aan deze ’tropische schatkamer’.oftewel Tropical Treasures.
Algemeen directeur Paul Beck sprak over een bijzonder moment. ’’Het is mooi om te zien hoe deze fantastische samenwerking tot stand is gekomen. Met meer dan 30 regionale en nationale organisaties, maar ook met een aantal deelnemende landen zijn we tot een schitterend concept gekomen. Momenteel bevinden we ons in de uitvoerende fase”, aldus Beck.

Tropical Treasures is een enorme tropische kas van 1.700 m2 op het themaveld Education & Innovation. De beplanting en de inzendingen die hier worden getoond, zijn onder meer afkomstig uit Thailand, Kenia en Mexico, maar ook uit eigen land. In de kas is een weelderige tropische vegetatie te zien: het is de jungle van de Floriade. Voor kinderen is deze kas een bijzondere beleving (lees verder)
Op de foto: Werkzaamheden in de junglekas Tropical Treasures

Naeen presentatie van hoofdontwerper Jean Henkens – landschapsarchitect van Center Parks – werd een bezoek gebracht aan deze bijzondere kas.
Ook voor kinderen is Tropical Treasures een bijzondere beleving. In de junglekas gaan zij op zoek naar de koning van de jungle. Dit doen ze door geheime codes te kraken, raadsels op te lossen en opdrachten te vervullen. In de tropische schatkamer van de Floriade wonen 3 verschillende volksstammen. Elk hebben zij hun eigen gebruiken en rituelen die de kinderen moeten leren kennen en toepassen om uiteindelijk de koning van de jungle te kunnen vinden!
De bouw van deze kas is nu nog in volle gang en boekt veel vooruitgang. De intentie is dat alle bomen en planten na afloop van de Floriade in eigendom van Centerparks komen, dit zorgt ervoor dat deze vegetatie een nieuwe groeiomgeving krijgt.

Op de foto: Werkzaamheden in de junglekas Tropical TreasuresPosted in: Geen categorie