pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 28, 2017 7:33 am Lees verder →

Trump : decreet 4 maanden geen vluchteling

Roerdalen – Er zijn weer 2 decreten van Trump openbaar gemaakt: De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisteren twee decreten ondertekend, waarmee hij radicaalislamitische terroristen wil weren en het Amerikaanse leger wil heropbouwen. Hij maakte bekend dat de Verenigde Staten de komende vier maanden geen vluchtelingen meer zullen binnenlaten. Ook bezoekers uit Syrië en zes andere moslimlanden worden de komende 90 dagen geweerd. Daarmee wil hij de Amerikanen beschermen tegen terreuraanvallen.

Trump ondertekende de decreten in het Pentagon, nadat James Mattis de eed had afgelegd als de nieuwe Amerikaanse minister van Defensie.

Geen vluchtelingen meer
Trump schrapt het programma voor de opvang van Syrische vluchtelingen tot nader order en zal uiteindelijk de voorrang geven aan religieuze groepen die proberen te ontsnappen aan vervolging. Hij vertelde tijdens een interview met een christelijk medium dat Syrische christenen die de oorlog willen ontsnappen daarbij gebaat zouden zijn.

Burgerrechtenorganisaties noemen de maatregelen discriminatie en vrezen dat vluchtelingen zullen stranden op gevaarlijke plekken. Volgens Stephen Legomsky, de voormalige hoofdraadgever Immigratie van Obama, is het voorrang geven aan christenen ongrondwettelijk
Bezoekers uit Syrië, Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan en Jemen krijgen de komende 90 dagen geen toestemming tot de VS, zo liet het Witte Huis weten. “Ik voer nieuwe selectieprocedures in om moslimterroristen uit de Verenigde Staten van Amerika te houden. [Ik] wil hen hier niet,” zei Trump.
Voorts zei hij dat het leger op verschillende onderdelen nieuw materieel krijgt.Posted in: algemeen, roerdalen