pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 1, 2016 5:49 pm Lees verder →

Trump ligt nu voor op Clinton

Roerdalen. -Er komen moeilijkere tijden aanboor de Democraten in de VS. Trump leidt in de verkiezingspoll, georganiseerd door ABC News en The Washington Post, met één procentpunt.

46 procent van de kiezers steunt Trump volgens die nieuwe peiling, terwijl Clinton 45 procent van de kiezers achter zich krijgt. Het verschil tussen de twee bedraagt 0,7 procent. De Libertaire presidentskandidaat Gary Johnson heeft 3 procent in die nieuwe peiling. Jill Stein, kandidaat van de groenen, 2 procent.

Het is de eerste keer sinds mei dat Trump in de polls voor ligt op Clinton. Die terugval van Clinton heeft mogelijk te maken met de berichten over een mogelijk nieuw onderzoek naar de private e-mailserver van de Democratische kandidaten.
Dat meldt de Standaard,een Vlaamse krant.
ABC wijst erop dat de peiling naar de voorkeur van de kiezers een week voor de presidentsverkiezingen nog geen uitsluitsel geeft over het uiteindelijke gedrag van de kiezer. Mitt Romney lag rond deze tijd eveneens een procentpunt voor op Barack Obama bij de verkiezingen in 2012, net zoals John Kerry in 2004 voorlag op George Bush. Romney en Kerry verloren de stembusslag uiteindelijk.Posted in: algemeen, roerdalen