pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 3, 2014 6:26 pm Lees verder →

Tunnel-mishandeling Roermond: nog getuigen gezocht

Roermond – De 29-jarige man uit Roermond die in de nacht van zaterdag op zondag zwaar werd mishandeld bij de stationstunnel (Oranjelaan) ligt ernstig gewond in het ziekenhuis. In verband met het onderzoek komt de recherche nog graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer werd vermoedelijk door drie mannen mishandeld. Na de mishandeling was de politie snel ter plekke en werd de man door agenten bewusteloos aangetroffen net buiten de tunnel ter hoogte van de Maria Theresialaan. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de loop van het weekend bleken de verwondingen ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht. In verband met het onderzoek worden momenteel camerabeelden geanalyseerd.

Getuigenoproep
Mogelijk is er voorafgaand aan de mishandeling iets voorgevallen op het stationsplein, of in een aldaar gelegen horecagelegenheid, dat hiermee te maken kan hebben. De recherche is op zoek naar getuigen die hier iets van hebben gezien. De mishandeling vond rond 03:40 uur plaats bij de tunnel. De man liep in de tunnel in de richting van de Maria Theresialaan. Getuigen kunnen de politie bellen op 0900 8844. Anoniem is ook mogelijk bij Stichting M, te bereiken op 0800 7000.Posted in: politie, roermond