pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2011 9:48 am Lees verder →

Twee arrestaties bij zaak hennepkwekerijen

Roermond / Horn – De politie heeft dinsdag in Roermond en Horn twee mannen aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De politie onderzoekt of zij betrokken zijn bij de exploitatie van meerdere hennepkwekerijen. Het gaat om een 28-jarige en 27-jarige man uit Roermond. De kwekerijen waar het om gaat zijn al eerder opgerold. Vanwege het lopende onderzoek kan de politie nu niet melden waar en wanneer de plantages exact zijn ontmanteld.

Bij de zoekingen die dinsdag werden verricht zijn geen kwekerijen meer aangetroffen. Er zijn wel diverse waardevolle spullen in beslag genomen, waaronder sieraden en een auto. Daarnaast werd ook de administratie in beslag genomen die verder onderzocht zal worden.

Bij de actie zijn in totaal vijf doorzoekingen verricht onder leiding van de rechter-commissaris. In Roermond vonden die plaats in de Javastraat, Mauritsstraat, Professor Schreinemakersstraat en Burgemeester Steinwegstraat, alle in Roermond. In Horn werd een pand aan de Sportlaan doorzocht.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Zij zijn in verzekering gesteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.Posted in: politie, roermond