pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 23, 2015 9:23 pm Lees verder →

Tweede aanhouding (nu in cel) havenbranden M-Limburg

Roerdalen – De politie heeft een 48-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een van de havenbranden in Midden-Limburg.
De man is dinsdag aangehouden in de penitentiaire inrichting in Sittard. De verdachte zit hier in voorarrest in verband met betrokkenheid bij een gewapende overval op een woning in Velden, op 12 februari van dit jaar. De woning van de verdachte in Eindhoven is vandaag door politiemedewerkers doorzocht. Dinsdagochtend 16 juni werd ook al een verdachte aangehouden en een woning in Maastricht doorzocht. De woning is doorzocht op mogelijke bewijsstukken. In het belang van het onderzoek doet het TGO hierover momenteel geen verdere mededelingen.
Mogelijk dat de verdachte ook betrokken is bij de andere havenbranden. Meer aanhoudingen in het onderzoek naar de nautische branden worden niet uitgesloten.
Onderzoek
Het Team Grootschalig Opsporing dat zich bezig houdt met deze havenbranden bestaat uit 20 rechercheurs. Het onderzoeksteam bekijkt of er een eventueel verband bestaat tussen deze vier branden. Maar vooral ook wat de precieze oorzaak van iedere brand is. De politie werkt in dit onderzoek nauw samen met het Openbaar Ministerie. Daarnaast is er ondersteuning vanuit de brandweer, (brand)specialisten van verzekeringsmaatschappijen en gemeenten.
In de afgelopen maanden heeft de politie meermaals een oproep richting burgers en media gedaan om mogelijke informatie over het onderzoek te delen. Daarvoor zijn bewakingsbeelden getoond in Opsporing Verzocht, en is er recent nog een postercampagne geweest rondom de Steelhaven in Roermond. Heeft u informatie die mogelijk relevant kan zijn voor het oplossen van deze zaak? Dan kunt u zich via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000 melden.Posted in: politie, roerdalen, roermond